Festes a l'escola

Xerrades

Accions solidaries

Festes a l'escola

Xocolatada de benvinguda d’infantil

Divendres passat a la tarda vam celebrar al pati de l’escola una xocolatada per donar la benvinguda a tots els nens i les nenes de les classes de color d’infantil i explicar les activitats que portem a terme des de l’AFA. Va ser un èxit de participació i grans i petits ho vam pasar molt bè! Moltes gràcies, famílies!!

Xerrades

Accions Solidaries

recollida d’aliments solidària

L’escola i l’AFA ens hem unit a la iniciativa de Scolarest, Grow Food Bank, per organitzar una recollida d’aliments a l’escola i entre el 13 i el 17 de desembre posarem unes capses a l’entrada de l’escola per a poder recollir tot el que porteu. Es recomana portar:

🥛 Llet sencera, arròs, pasta, llegums, galetes i cereals.

Scolarest doblarà tot el que aconseguim recaptar! Omplim entre tots i totes el Banc dels aliments i ensenyem als infants la importància de la solidaritat i l’empatia.
Som-hi!
AFA

JA TENIM GUANYADORS DE LA PANERA SOLIDÀRIA

Dilluns 20 de desembre vam celebrar en streaming el sorteig de la panera solidària i els guanyadors van ser en Roc, de la classe Turquesa, l’Andrea i el Max, de la Cian, i la Rossella, de la classe groga 🎉🎈🎄

Volem agraïr de nou a tots els comerços del barri que han participat en la panera solidària. Gràcies un any més per la vostra solidaritat i per fer possible unes paneres fantàstiques! I, per suposat, a totes la famílies que vau participar-hi comprant butlletes, entre tots fem una escola millor per tots i totes, moltes gràcies!!