ACTIVITATS DE MIGDIA

Un cop a la setmana Scolarest, l’empresa que s’encarrega del monitoratge del migdia, realitza activitats per a tots els nens i nenes que es queden a dinar a l’escola. Són activitats divertides i opcionals on es tracten diferents temàtiques mitjançant el joc o les manualitats: el reciclatge, la importància de cuidar el medi, tastar i parlar de diferents aliments i cultures, etc. Podeu veure el pdf on es descriu amb detall cada activitat, en aquest enllaç

MEMÒRIA CURS 21-22

Us presentem la Memòria Skoolarest per al curs 2021-22 de l’Escola Estel, on us expliquem el nostre projecte educatiu que reflecteix la nostra aposta per avançar, evolucionar i créixer al vostre costat.

Podeu consultar el document aquí.

Activitats de migdia - gener 2022

Aquest mes de gener Scolarest ha realitzat al temps de migdia l’activitat “Fish Revolution” on, a través del fil conductor de fer un peix gegant entre tots els grups de menjador, s’expliquen les bondats i els beneficis del peix. A més, es va celebrar el Dia Escolar de la No violència i la Pau amb diferents activitats, segons l’edat dels infants. Si voleu veure tota la informació feu clic en aquest enllaç.  

ANGLÈS DE MIGDIA

Què és

Des que es va produir la supressió de la sisena hora, des de l’AFA hem treballat per dotar el temps de migdia de contingut i s’ha treballat per poder incorporar l’aprenentatge de la llengua anglesa en la franja horària de migdia per als infants des de 1er fins a 6è.

Com s'organitza?

Volem que l’aprenentatge de la llengua anglesa que es fa en temps de migdia es plantegi des d’un punt de vista lúdic, fent servir cançons, jocs o representacions de fragments de pel·lícules i amb professorat nadiu; és per això que es compta amb la col·laboració d’una entitat externa.  

Les sessions s’agrupen per cursos i es divideixen en franges horàries que s’estructuren en coordinació amb els horaris de la piscina i de les activitats de reforç de l’escola SEP (Servei Escolar Personalitzat).