Últimes notícies

Ja tenim guanyadors de la panera solidària!

Dilluns 20 de desembre vam celebrar en streaming el sorteig de la panera solidària i els guanyadors van ser en Roc, de la classe Turquesa, l’Andrea i el Max, de la Cian, i la Rossella, de la classe groga 🎉🎈🎄 Volem agraïr de nou a tots els comerços del barri que han participat en la panera solidària. Gràcies un any més per la vostra solidaritat i per fer possible unes paneres fantàstiques! I, per suposat, a totes la famílies que vau participar-hi comprant butlletes, entre tots fem una escola millor per tots i totes, moltes gràcies!!..

Últim dia de trimestre: jornada intensiva i menú de Nadal

Dimecres 22 acaba el primer trimestre i es farà jornada intensiva, per aquest motiu els horaris de sortida quedaran afectats: Els alumnes que NO es queden a dinar pleguen a les 13:00h, i el mateix professorat de l’escola els acompanya a la sortida. Els alumnes que SÍ que es queden a dinar, seran atesos pels monitors/res de temps de migdia, i les sortides seran esglaonades, tal i com segueix: INFANTIL Taronja: 15:10h Groga: 15:10h Blava: 15:15h Verda: 15:15h ES FA MIGDIADA A P3 PRIMÀRIA Fúcsia: 15:20h Turquesa: 15:20h Vermella: 15:25h Violeta: 15:25h Cian: 15:30h Corall: 15:30h IMPORTANT: per tal de facilitar la sortida i tenint en compte que els/les monitores no coneixen en molts casos les persones que recullen les criatures, si recull algú que no és el tutor legal de l’alumne, ho heu d’anotar a la llibreta el dia abans. A més, com és un dia especial, les nostres cuineres han preparat un dinar de Nadal boníssim, esperem que a tots els infants els agradi!!! Gràcies, AFA Comissió Temps de Migdia..

Modificacions inscripcions extraescolars

Aquesta setmana es poden dur a terme modificacions en les inscripcions a les activitats extraescolars, ja siguin altes, baixes o canvis.  Fins el dilluns 20 de desembre podeu comunicar els canvis enviant un correu electrònic a secretaria@afaestelguinardo.com o bé per telèfon al 93 450 49 94 en horari secretaria. Podeu consultar la graella d’activitats extraescolars al web (aquí). Recordeu que si no es comunica el contrari, s’ entén la continuïtat i que els canvis poden afectar a la viabilitat d’alguna de les activitats (en tal cas, us avisarem). Els infants que gaudeixen de Beca Esportiva han d’assistir obligatòriament a tot l’any a l’activitat. Gràcies i bones festes a tothom..

Taller webinar: Com acompanyar la sexualitat dels i les adolescents

L’AFFAC organitza el proper dijous dia 16 de desembre a les 19:30h el taller webinar “Com acompanyar la sexualitat dels i les adolescents” a càrrec d’Anna Silva, psicòloga especialitzada en educació i salut sexual. La xerrada té com a objectiu ajudar-nos a saber quins coneixements sobre sexualitat són imprescindibles a l’adolescència i com podem ajudar els i les adolescents a tenir una sexualitat responsable, segura i plaent. El cost del taller són 5 €, si sou membres de la nostra AFA indicant-ho al formulari. Per inscriure-us seguiu els següents passos: Aneu al web https://affac.cat/affac/com-acompanyar-la-sexualitat-dels-i-les-adolescents/?portfolioCats=137 Ompliu les vostres dades indicant que SÍ, sou membres de l’AFA. Poseu el nom d’AFA Estel-Guinardó i Barcelona, al camp corresponent. Assenyaleu que la nostra AFA SÍ, està federada a la AFFAC. Introduïu el codi 0600 Realitzeu el pagament amb Paypal o targeta de crèdit/dèbit. Esperem que la xerrada sigui molt interessant i profitosa!..

Recollida d’aliments solidària

L’escola i l’AFA ens hem unit a la iniciativa de Scolarest, Grow Food Bank, per organitzar una recollida d’aliments a l’escola i entre el 13 i el 17 de desembre posarem unes capses a l’entrada de l’escola per a poder recollir tot el que porteu. Es recomana portar: 🥛 Llet sencera, arròs, pasta, llegums, galetes i cereals. Scolarest doblarà tot el que aconseguim recaptar! Omplim entre tots i totes el Banc dels aliments i ensenyem als infants la importància de la solidaritat i l’empatia.Som-hi!AFA..

Xocolatada de benvinguda d’infantil

Divendres passat a la tarda vam celebrar al pati de l’escola una xocolatada per donar la benvinguda a tots els nens i les nenes de les classes de color d’infantil i explicar les activitats que portem a terme des de l’AFA. Va ser un èxit de participació i grans i petits ho vam pasar molt bè! Moltes gràcies, famílies!!..

Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones

Des de l’AFA reiterem el nostre compromís d’erradicar la Violència contra les dones adherint-nos al Manifest Unitari en Defensa d’una Educació Coeducativa a les Aules per demanar a les autoritats, administracions responsables i entitats educatives que facin efectiu el seu compromís amb la prevenció de les violències de gènere a tots els àmbits educatius. Cal abordar en tots els fronts i amb totes les eines possibles, però insistim en la importància d’abordar aquesta xacra social des de l’educació.Podeu llegir el Manifest a continuació: https://afaestelguinardo.org/wp-content/uploads/2021/11/Manifest.pdf..

La festa del Tió

Moltes gràcies a tothom per fer, un any més, una bonica Festa del Tió a l’Escola Estel Guinardó. Mercat de roba, panera solidària, tió, loteria, calendaris… Ha estat una tarda fantàstica! Trobareu les fotos a la galeria..

Tenim una nova pàgina WEB!

Tenim una nova pàgina web, on poc a poc hi anirem posant tot el contingut que creiem que pot ser d’interès per les famílies de l’escola. Si teniu qualsevol opinió o suggeriment, podeu enviar-los a l’adreça comunicacio@afaestelguinardo.com..