Últimes notícies

Sopar a la fresca!

Torna el sopar a la fresca, la nostra festa, la de totes les famílies de l’escola! Reserveu-vos el DISSABTE DIA 11 DE JUNY a partir de les 18h per venir al sopar a la fresca que farem al pati gran de l’escola. Tindrem música en directe i compartirem jocs, amics i bon menjar! I pels que teniu ganes de lluir-vos amb les vostres dots culinàries hem organitzat dos concursos:   El clàssic concurs de truites on podreu fer volar la imaginació amb els ingredients   El gustós concurs de pastissos que enguany us proposem que siguin inspirats en els 50 anys de l’escola Veniu amb moltes ganes de divertir-vos! Podeu consultar més informació de la festa al web de l’AFA (aquí)..

Casal d’estiu i colònies 2022

El dia 15 d’abril es va fer una reunió virtual per explicar a les famílies interessades el contingut del Casal d’Estiu i les Colònies que enguany segueix organitzant Fundesplai, junt amb l’AFA de l’escola per a tot l’alumnat de l’escola.  El Casal d’Estiu s’oferirà del 27 de juny al 29 de juliol del 2022 i les Colònies seran del 6 al 8 de juliol del 2022. Podeu consultar tota la informació a la pàgina del lloc web (aquí)..

Carnestoltes 2022

Ja tenim el resultat del concurs de disfresses d’aquest any 2022. Podeu veure les fotos de tots els infants i famílies que han participat al concurs, així com el vídeo del lliurament de premis a la Galeria d’imatges. Aquest any hem tornat a fer el concurs virtual, però esperem que l’any que ve ja el podrem tornar a fer a l’escola! Moltes gràcies a tots i totes els que heu participat!..

Ja tenim guanyadors de la panera solidària!

Dilluns 20 de desembre vam celebrar en streaming el sorteig de la panera solidària i els guanyadors van ser en Roc, de la classe Turquesa, l’Andrea i el Max, de la Cian, i la Rossella, de la classe groga 🎉🎈🎄 Volem agraïr de nou a tots els comerços del barri que han participat en la panera solidària. Gràcies un any més per la vostra solidaritat i per fer possible unes paneres fantàstiques! I, per suposat, a totes la famílies que vau participar-hi comprant butlletes, entre tots fem una escola millor per tots i totes, moltes gràcies!!..

Últim dia de trimestre: jornada intensiva i menú de Nadal

Dimecres 22 acaba el primer trimestre i es farà jornada intensiva, per aquest motiu els horaris de sortida quedaran afectats: Els alumnes que NO es queden a dinar pleguen a les 13:00h, i el mateix professorat de l’escola els acompanya a la sortida. Els alumnes que SÍ que es queden a dinar, seran atesos pels monitors/res de temps de migdia, i les sortides seran esglaonades, tal i com segueix: INFANTIL Taronja: 15:10h Groga: 15:10h Blava: 15:15h Verda: 15:15h ES FA MIGDIADA A P3 PRIMÀRIA Fúcsia: 15:20h Turquesa: 15:20h Vermella: 15:25h Violeta: 15:25h Cian: 15:30h Corall: 15:30h IMPORTANT: per tal de facilitar la sortida i tenint en compte que els/les monitores no coneixen en molts casos les persones que recullen les criatures, si recull algú que no és el tutor legal de l’alumne, ho heu d’anotar a la llibreta el dia abans. A més, com és un dia especial, les nostres cuineres han preparat un dinar de Nadal boníssim, esperem que a tots els infants els agradi!!! Gràcies, AFA Comissió Temps de Migdia..

Modificacions inscripcions extraescolars

Aquesta setmana es poden dur a terme modificacions en les inscripcions a les activitats extraescolars, ja siguin altes, baixes o canvis.  Fins el dilluns 20 de desembre podeu comunicar els canvis enviant un correu electrònic a secretaria@afaestelguinardo.com o bé per telèfon al 93 450 49 94 en horari secretaria. Podeu consultar la graella d’activitats extraescolars al web (aquí). Recordeu que si no es comunica el contrari, s’ entén la continuïtat i que els canvis poden afectar a la viabilitat d’alguna de les activitats (en tal cas, us avisarem). Els infants que gaudeixen de Beca Esportiva han d’assistir obligatòriament a tot l’any a l’activitat. Gràcies i bones festes a tothom..

Taller webinar: Com acompanyar la sexualitat dels i les adolescents

L’AFFAC organitza el proper dijous dia 16 de desembre a les 19:30h el taller webinar “Com acompanyar la sexualitat dels i les adolescents” a càrrec d’Anna Silva, psicòloga especialitzada en educació i salut sexual. La xerrada té com a objectiu ajudar-nos a saber quins coneixements sobre sexualitat són imprescindibles a l’adolescència i com podem ajudar els i les adolescents a tenir una sexualitat responsable, segura i plaent. El cost del taller són 5 €, si sou membres de la nostra AFA indicant-ho al formulari. Per inscriure-us seguiu els següents passos: Aneu al web https://affac.cat/affac/com-acompanyar-la-sexualitat-dels-i-les-adolescents/?portfolioCats=137 Ompliu les vostres dades indicant que SÍ, sou membres de l’AFA. Poseu el nom d’AFA Estel-Guinardó i Barcelona, al camp corresponent. Assenyaleu que la nostra AFA SÍ, està federada a la AFFAC. Introduïu el codi 0600 Realitzeu el pagament amb Paypal o targeta de crèdit/dèbit. Esperem que la xerrada sigui molt interessant i profitosa!..

Recollida d’aliments solidària

L’escola i l’AFA ens hem unit a la iniciativa de Scolarest, Grow Food Bank, per organitzar una recollida d’aliments a l’escola i entre el 13 i el 17 de desembre posarem unes capses a l’entrada de l’escola per a poder recollir tot el que porteu. Es recomana portar: 🥛 Llet sencera, arròs, pasta, llegums, galetes i cereals. Scolarest doblarà tot el que aconseguim recaptar! Omplim entre tots i totes el Banc dels aliments i ensenyem als infants la importància de la solidaritat i l’empatia.Som-hi!AFA..

Xocolatada de benvinguda d’infantil

Divendres passat a la tarda vam celebrar al pati de l’escola una xocolatada per donar la benvinguda a tots els nens i les nenes de les classes de color d’infantil i explicar les activitats que portem a terme des de l’AFA. Va ser un èxit de participació i grans i petits ho vam pasar molt bè! Moltes gràcies, famílies!!..

Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones

Des de l’AFA reiterem el nostre compromís d’erradicar la Violència contra les dones adherint-nos al Manifest Unitari en Defensa d’una Educació Coeducativa a les Aules per demanar a les autoritats, administracions responsables i entitats educatives que facin efectiu el seu compromís amb la prevenció de les violències de gènere a tots els àmbits educatius. Cal abordar en tots els fronts i amb totes les eines possibles, però insistim en la importància d’abordar aquesta xacra social des de l’educació.Podeu llegir el Manifest a continuació: https://afaestelguinardo.org/wp-content/uploads/2021/11/Manifest.pdf..