Últimes notícies

Assemblea General de l’AFA 2023

El passat 29 de novembre de 2023 es va celebrar l’Assemblea General anual de l’AFA al menjador de l’escola.  La Cristina Gómez, directora de l’escola, va compartir les principals novetats del curs i, a continuació, els membres de la Junta de l’AFA van fer un resum de les activitats realitzades el curs anterior i la planificació per 2023-2024. Descarrega la presentació de l’AFA. Durant la segona part de l’Assemblea es van presentar i aprovar el tancament de comptes del curs 2022-2023 i la proposta de pressupost per enguany. Així mateix, la presidenta i el tresorer de l’AFA van renovar els seus càrrecs per dos cursos més...

Cal·ligrames. La revista literària Il·lustrada

Famílies lectores! En aquest espai hi trobareu “Cal·ligrames” la Revista Literària Il·lustrada que van realitzar els nois i les noies de 5è i 6è a través d’una activitat promoguda per l’AFA i conduïda per Pablo Nacach -escriptor i pare de l’escola- en el marc de la celebració de Sant Jordi a l’Escola Estel Guinardó! Esperem que la gaudiu!..

Portes obertes activitats extraescolars

S’acaba el curs i, com cada any, tornen les portes obertes de les activitats extraescolars que es fan a l’escola.  Durant la setmana del 29 de maig a l’1 de juny podrem veure tot el que han après al llarg del curs  els nostres infants.  La mostra d’activitats es farà de 16:30-18:00h, en el mateix horari de les activitats extraescolars. ENTRADA LLIURE Dimarts 30 de maig:  PATINATGE D️imecres 31 de maig: FUTBOL Dijous 1 de juny: BÀSQUET i PATINATGE..

Portes obertes pisicna

PORTES OBERTES PISCINA  curs 2023-2024 Benvolgudes famílies, s’apropa final de curs, i al llarg de la setmana del 12 al 17 de juny podrem gaudir d’una petita mostra del que han après aquest curs els nostres fills i filles a la piscina.  Dilluns 12 de juny 5è-6è ( 13:15-14) I4 ( 16:45-17:30 ) I5 ( 17:30-18:15 )   Dimecres 14 de juny 1er ( 11:45-12:30 ) 2n (13:15-14 )   Dijous 15 de juny 3r (13:15-14 )   Divendres 16 de juny 4t ( 13:15-14 ) al lla..

Casal d’estiu i colònies 2023

Bon dia famílies, el bon temps arriba i ja toca parlar del Casal d’Estiu! En aquest document trobareu el resum del casal d’estiu que oferim des de l’AFA, el qual estarà organitzat per la empresa Fundesplai. Si voleu ampliar la informació sobre el casal i resoldre dubtes que tingueu, podeu venir a la reunió el proper 17 d’Abril a les 16:45h al menjador de l’escola! Esperem que gaudiu del casal que oferim des de l’AFA. Comissió Casal d’Estiu..

Bones festes 2022

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Estel Guinardó us desitja molt bones festes i bona entrada al 2023. Aquest any ens ha fet molta il·lusió tornar a celebrar la Festa del Tió amb totes les famílies. Entre mercat de roba de 2a mà, panera, calendaris i loteria s’han aconseguit 1.335€ pel fons de solidaritat de l’AFA. Un agraïment immens a totes les persones que han col·laborat per organitzar-ho i les que hi han participat.  Bones festes!!!..

Sopar a la fresca!

Torna el sopar a la fresca, la nostra festa, la de totes les famílies de l’escola! Reserveu-vos el DISSABTE DIA 11 DE JUNY a partir de les 18h per venir al sopar a la fresca que farem al pati gran de l’escola. Tindrem música en directe i compartirem jocs, amics i bon menjar! I pels que teniu ganes de lluir-vos amb les vostres dots culinàries hem organitzat dos concursos:   El clàssic concurs de truites on podreu fer volar la imaginació amb els ingredients   El gustós concurs de pastissos que enguany us proposem que siguin inspirats en els 50 anys de l’escola Veniu amb moltes ganes de divertir-vos! Podeu consultar més informació de la festa al web de l’AFA (aquí)..

Casal d’estiu i colònies 2022

El dia 15 d’abril es va fer una reunió virtual per explicar a les famílies interessades el contingut del Casal d’Estiu i les Colònies que enguany segueix organitzant Fundesplai, junt amb l’AFA de l’escola per a tot l’alumnat de l’escola.  El Casal d’Estiu s’oferirà del 27 de juny al 29 de juliol del 2022 i les Colònies seran del 6 al 8 de juliol del 2022. Podeu consultar tota la informació a la pàgina del lloc web (aquí)..

Carnestoltes 2022

Ja tenim el resultat del concurs de disfresses d’aquest any 2022. Podeu veure les fotos de tots els infants i famílies que han participat al concurs, així com el vídeo del lliurament de premis a la Galeria d’imatges. Aquest any hem tornat a fer el concurs virtual, però esperem que l’any que ve ja el podrem tornar a fer a l’escola! Moltes gràcies a tots i totes els que heu participat!..

Ja tenim guanyadors de la panera solidària!

Dilluns 20 de desembre vam celebrar en streaming el sorteig de la panera solidària i els guanyadors van ser en Roc, de la classe Turquesa, l’Andrea i el Max, de la Cian, i la Rossella, de la classe groga 🎉🎈🎄 Volem agraïr de nou a tots els comerços del barri que han participat en la panera solidària. Gràcies un any més per la vostra solidaritat i per fer possible unes paneres fantàstiques! I, per suposat, a totes la famílies que vau participar-hi comprant butlletes, entre tots fem una escola millor per tots i totes, moltes gràcies!!..